VT info prva adresa za kupnju originalnih i zamjenskih tonera za laserske štampače

Tvrtka VT Info d.o.o. osnovana je 1993. godine i sve do danas uspješno djeluje na području informatike. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja, prodaja te servisiranje informatičke opreme. 2010. godine preselili smo sjedište tvrtke iz Zagreba u Zadar te smo se od tada uglavnom opredjelili na uvoz te distribuciju originalnih i zamjenskih tonera za laserske štampače, naravno ne isključujući ništa od prvobitnih poslovnih aktivnosti. Jamčimo odličnu kvalitetu naših proizvoda, isporuku i dostavu u najkraćem mogućem vremenu kao i širok asortiman proizvoda uz povoljne cijene.

Glavna vodilja nam je dugoročna suradnja kako sa maloprodajnim tako i sa veleprodajnim kupcima te njihovo zadovoljstvo. Pružanje profesionalne usluge pri ispunjavanju zadatih nam obveza, uz što posebno vodimo računa o kvaliteti i funkcionalnosti proizvoda.

Osnovne prednosti našeg Web Shopa: brzina i jednostavnost pretraživanja i kupnje proizvoda, veliki asortiman na jednom mjestu, sigurnost kupovine bez odlaska u trgovinu, detaljne informacije o proizvodima, dnevno ažurirane, dodatni popusti za vjernost i registrirane kupce te moderan dizajn.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...