Zadarski sportaši prikupljaju potrepštine za Socijalnu samoposlugu

HZSN – Sekcija Zadar, Udruga zadarskih sportskih novinara i Sportska zajednica Grada Zadra treću godinu zaredom, povodom božićnih blagdana, organiziraju humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar.

“Želja nam je uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva, te vas ovom prilikom pozivamo na sudjelovanje u akciji, koja će se održati u petak, 22. prosinca 2017. u 9:00 sati u prostorijama Caritasa Zadarske Nadbiskupije (Ulica Franje Tuđmana 24).

Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava… Za sve upite slobodno se obratite na ovaj e-mail, ili na brojeve telefona 098/646-040 (Željko Kapelari, predsjednik HZSN Zadar) i 091/502-2291 (Ante Župan, tajnik HZSN Zadar). Molimo Vas da nas o sudjelovanju u akciji obavijestite najkasnije do četvrtka, 21. prosinca. Pokažimo zajedno koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena”, kažu zadarski sportaši.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...