Cestitka_Uskrs

Zbog jake bure između Masleničkog mosta i Svetog Roka vozi se uz ograničenje brzine

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali DC8 između Senja i Karlobaga, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila), izvijestio je u petak HAK.

Kolnici su mokri ili vlažni te skliski u većem dijelu zemlje, a moguća je i poledica. Zimski su uvjeti na pojedinim državnim, županijskim i lokalnim cestama u Gorskom kotaru i Lici, uključujući i dionicu Ličke magistrale DC1 Vaganac-Korenica-Udbina-Ondić.

Jak vjetar puše na autocestama A1 između mosta Maslenica i tunela Sveti Rok (40 km/h) te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, a vozi se uz ograničenja brzine.

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu, na pojedinim dionicama u Lici, Gorskome kotaru i Hrvatskom primorju:

U prekidu su katamaranske linije Vis-Split, Jelsa – Bol – Split i Ubli – Vela Luka – Hvar – Split. Trajektna linija Ubli – Vela Luka – Split – trajekt isplovit će iz Vela Luke u 6,15 sati za Split bez pristajanja u luku Ubli. U subotu, 30. prosinca trajekt Tin Ujević će isploviti iz luke Stari Grad u 18,30 umjesto u 17,30 sati.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...