Ante Rubeša: “Zadarska županija na božićni domjenak potrošila 55.000 kuna”

Vijećnici Akcije mladih u Gradu Zadru i Zzadarskoj županiji donirali su sav novac koji su dobili za vijećničke naknade za kupovinu namirnica za korisnike Socijalne samoposluge. Vrijedna donacija je na kraju iznosila 7.100 kuna, a svojih naknada su se odrekli Marjana Botić, Ante Rubeša, Antonio Baus, Vladimir Gambiraža, Marko Pupić Bakrač i Kristijan Kotlar.

Vijećnici Akcije mladih na ovaj način su ispunili svoje predbožićno obećanje, dano nakon velikog božićnog prijema Zadarske županije koji je održan u Arsenalu. Danas je vijećnik u Zadarskoj županiji Ante Rubeša otkrio kako je taj isti domjenak koštao 55.000 kuna dobivenih od nas poreznih obveznika.

To je sramotan način trošenja proračunskog novca, osobito kada ima puno socijalno ugroženih koji trebaju našu pomoć, rekao je Rubeša. Njegov stranački kolega us skupštini, Marko Pupić Bakrač kazao je kako su vladajući odbili amandmane koji su predlagani kako bi se proračunska sredstva preusmjerila socijalno ugroženim građanima, ali očigledno je netko drugačije posložio prioritete.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...