Članovi Banditsa osvojili 15 medalja u 2017. godini

Boksački klub Bandits je registriran ima točno godinu dana. Treninzi se održavaju svakoga dana u 19 sati na semaforima na Bokanjcu. U klubu treniraju svi uzrasti, od djece, muškaraca, cura i žena. Uz glavnog trenera Antonia Zubčića, imaju i mlade pomoćnike Juru i Martina Grgeca, Dina Hodžića i Dorijana Matkovića. Kondicijski trener je Ante Zekanović. Klub broji 60-ak rekreativaca i 10 natjecatelja koji su u 2017. godini osvojili 15 medalja u ringovima po Hrvatskoj i inozemstvu. Klub se financira sam od sebe jer je neprofitna udruga.

Kod natjecatelja moramo istaknuti Martina Grgeca i Jeru Perića koji su u kategoriji mlađih seniora osvojili medalje u nekoliko navrata. Od kadeta bih izdvojio Enza Lisicu i Ivana Buškulića koji su također u svojoj prvoj godini natjecanja osvojili odličja. Cilj nam je i dalje promovirati boks u Zadru pa tako i šire. Nastojimo boks pokazati u pozitivnom svjetlu, predstaviti ga kao izvrstan oblik rekreacije. Tome su dokaz naši rekreativci koji marljivo svaki dan dolaze na treninge, kaže glavni sam trener u boksačkom klubu Bandits Antonio Zubčić.

Klub je u ovoj godini sudjelovao u humanitarnoj akciji darivanja krvi  i doniranja hrane socijalnoj samoposluzi.

U novoj godini se možemo nadati još većim i boljim uspjesima, a tako i želimo cijeloj sportskoj zajednici grada Zadra, kaže Zubčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...