Danas ne izlazite bez kišobrana, sutra zahlađenje s burom

U srijedu će biti umjereno do pretežno oblačno uz mjestimičnu kišu te svježije. Obilna kiša i izraženiji pljuskovi s grmljavinom mogući su u Dalmaciji, dok će na krajnjem istoku zemlje veći dio dana proteći bez oborina ili s tek malo kiše u drugom dijelu dana. Sredinom dana i poslijepodne na zapadu zemlje moguća su kraća sunčana razdoblja, osobito u Istri gdje će kiša uglavnom prestati već ujutro.

Vjetar na kopnu većinom slab, na Jadranu će puhati umjeren sjeverozapadnjak, na južnom te dijelu srednjeg Jadrana i jugo, ujutro još jako s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura od 7 do 10 °C, a Jadranu uglavnom između 10 i 15 °C, piše tportal.hr.

U četvrtak će u unutrašnjosti biti oblačno uz povremenu kišu, prema kraju dana u gorju i snijeg. Na Jadranu promjenljivo, a uglavnom u Dalmaciji još može pasti malo kiše ili poneki pljusak praćen grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu mjestimice jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima. Temperatura zraka od 2 do 7, na Jadranu većinom između 8 i 13 °C.

U nastavku tjedna u unutrašnjosti će biti pretežno oblačno uz povremenu slabu kišu, u gorju i snijeg. Oborina će biti češća u unutrašnjosti, a uglavnom u četvrtak malo kiše može pasti i u Dalmaciji. Puhat će umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na Jadranu mjestimice jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima. Svježije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...