“Di su pare” ponovo aktivna na Facebooku; Evo što su poručili fanovima nakon završetka blokade

Nakon više od mjesec dana blokade, satirična stranica ‘Di su pare?’ ponovno je aktivna! Povratak na Facebook proslavili su Thompsonovim hitom ‘Bojna Čavoglave’ uz komentar: “NEĆE NIKADAAAAAAAAAAAAAAAA!!!”.

S obzirom da je blokada stranice postala i prvorazredno političko pitanje zahvaljujući prilično dramatičnom istupu Davora Bernardića, drugi video objavljen na stranici upravo je pitanje koje je šef SDP-a u Saboru postavio premijeru Andreju Plenkoviću, piše Net.hr.

S druge strane, čini se da je stranica ‘Pretjerivač’ još uvijek blokirana.

Bernardić likuje

Oglasio se i čovjek koji je borbu za povratak satiričnih stranica stavio visoko na listu svojih prioriteta. Davor Bernardić poručio je da je povratak stranice ‘Di su pare?’ ‘mala pobjeda’ te da vjeruje da će tako ‘vratiti i jednog po jednog mladog u zemlji’.

No, zapitao se i ‘di je Pretjerivač?’.

“To je to! Satira se satrati ne može!
Našli smo Di su pare – na staroj su FB stranici!
300.000 ljudi se opet može smijati svakodnevici, politici, nama i meni, a ja ne mogu opisati koliko sam sretan radi ovih pobjeda slobode stvaralaštva! Male pobjede, jedna po jedna. Tako ćemo vratiti i jednog po jednog mladog u Hrvatsku. Neka svi ovdje stvaraju i satiru, i firme, i zdravu svakodnevicu.
Neka se tortura cenzure više nikad ne ponovi!
Pare su nazad, ali…di je Pretjerivač?”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...