Duško Lokin i Nedjeljko Babić Gangster: “Snimamo pjesmu zbog koje će momci lakše ženiti djevojke”

Čim dođu naši prijatelji iz Njemačke radimo feštu. Jedan je rekao da donosi pršut i svoje vino iz Imotskog. Mi dovodimo prijatelje. Pjevat ćemo Gangster i ja, a možda i Grdović, kaže Duško Lokin (74).

Veliko slavlje organiziraju u povodu njihova nedavnog upoznavanja. Lokin je, naime, idol Nedjeljku Babiću Gangsteru (65) od djetinjstva, a zadarski pjevač jako cijeni rad našeg najpoznatijeg bračnog posrednika. Lokin je nedavno objavio novu pjesmu ‘Volim žene’, koju pjeva s Jadranskim maestralima, a napisana je za Gangstera, pišu 24sata.

Duško mu je najdraži pjevač

– Godinama pjevam na svadbama, a pjevao sam i u crkvenom zboru. Najviše pjevam Duškove pjesme jer diraju u srce, a volim i Mišu te Grdovića – kaže Babić, kojemu je najdraža Lokinova pjesme ‘Netko te tajno voli’.

Planiraju snimiti i duet. Lokin je uvjeren da će njih dvojica biti uspješni na ljetnim festivalima. Pjesma, ističe, ne smije biti ljubavna ni tugaljiva, nego vesela.

– Ozbiljni smo ljudi, ne možemo jedan drugome pjevati ljubavnu pjesmu. Odabrao bih onu koja će mladima preporučiti muža ili ženu u veselim notama. Naš duet mora biti preporuka za Gangsterov posao – rekao nam je Zadranin.

Pjevač hvali prijatelja jer je pomogao u sklapanju 400 brakova. Svi su, ističe, sretni s brojnom djecom. Zato Lokin samcima preporučuje da potraže njegovu pomoć.

I Lokin će pjevati klijentima

– Ponosim se što sam popravio demografsku sliku Hrvatske. Nikoga nisam odbio radi godina. I onome od 100 godina nađem par – kaže Gangster, kojeg jako veseli ideja da s Duškom zapjeva na istoj pozornici.

– Čim me pozove, ostavit ću sve poslove i pjevati s Duškom – raduje se Gangster.

U Zagreb je došao kako bi organizirao Valentinovo u Areni na kojemu će se brojni samci moći upoznati. Gangster tvrdi da će se tamo usamljeni ljudi zbližiti. Dodaje da će nagovoriti svojeg novog prijatelja Duška da im i on zapjeva neku od svojih ljubavnih pjesama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...