Glasovac misli da Murganić treba dati ostavku nakon izjave o zlostavljanoj supruzi slavonskog ministra

Socijaldemokratski forum žena SDP-a poručio je u petak u da ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić, zbog svoje jučerašnje izjave, mora podnijeti ostavku, a ako to sama ne učini, od premijera Andreja Plenkovića očekuju da je smijeni.

Očekujemo da, ne podnese li ostavku sama, premijer Andrej Plenković smijeni ministricu Murganić, poručuje u priopćenju predsjednica foruma žena SDP-a Karolina Leaković.

Forum žena SDP-a reagirao je na izjavu ministrice Murganić koja je novinarima u četvrtak nakon sjednice Vlade, komentirajući to što je supruga požeško-slavonskog župana povukla sve optužbe protiv njega za obiteljsko nasilje, izjavila: “To vam je tako u braku. U tim bračnim, osobnim i obiteljskim odnosima, to je dinamika u koju ne mogu ulaziti. Žena vjerojatno ima svoje razloge. To je obitelj, zaista u to ne bih ulazila”.

Za RTL-ov dnevnik slučaj je kratko komentirala i Sabina Glasovac kazavši kako je očito da je Murganić ne snalazi u ulozi ministrice te kako bi bilo najbolje da ode s te pozicije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...