Gorskoj službi za spašavanje 204 tisuće kuna

Na sutrašnjem kolegiju zadarskog župana Božidara Longina jedna od točaka o kojoj će se raspravljati jest nacrt prijedloga programa javnih potreba za obavljanje djelatnosti Hrvatske gorske službe spašavanja, Stanice Zadar za 2018. godinu.

Županijskoj skupštini predložit će se donošenje programa javnih potreba za obavljanje djelatnosti Hrvatske službe spašavanja, Stanice Zadar za 2018. godinu. Za provođenje te odluke sredstva su osigurana u Proračunu Zadarske županije za 2018. godinu u iznosu od 204 tisuće kuna. Ova odluka u skladu je s razvojnom strategijom Zadarske županije, mjerom 3.1.8. unaprjeđenje sustava civilne zaštite, jačanja svijesti i ukazivanje na moguće posljedice izazvane klimatskim promjenama.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...