Iako smanjenim intenzitetom, potraga za tijelom 45-godišnjeg pilota i dalje traje

Iako smanjenim intenzitetom, i dalje traje potraga za tijelom 45-godišnjeg pilota Stjepana Radonića koji je 30. listopada sjeo na ogradu Masleničkog mosta, ispalio hitac iz vatrenog oružja i pao u more. Policija i dalje traga za nestalim muškarcem, kroz redovnu službu policajaca Postaje pomorske policije Zadar, te II policijske postaje Zadar i Policijskih postaja Obrovac i Pag. O činjenicama u vezi s nestankom obaviještene su i druge policijske uprave kako bi njihovi službenici mogli sudjelovati u potrazi i prikupljati korisna saznanja.

 Intenzivne mjere potrage u kojima su sudjelovali naši policijski službenici, ronioci Specijalne policije iz Splita i Rijeke, vatrogasci, pripadnici MORH-a, ratnog zrakoplovstva i mornarice, HGSS i brojni mještani na širem području potrage, trajale su dok su postojale mogućnosti angažiranja velikih resursa u ljudstvu i tehnici. Potraga traje i dalje i trajat će dok se nestala osoba ne pronađe, rekao nam je glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan.

Podsjetimo, svojedobno su u potrazi osim policijskih službenika Policijske uprave zadarske, ronioca specijalne policije iz Splita i Rijeke, djelatnika Lučke kapetanije, sudjelovali ronioci JVP Grada Zagreba, pripadnici HGSS-a s tri plovila i lokalni ribari. Područje Novskog ždrila, Novigradskog mora i Velebitskog kanala nadlijetali su i Pilatus te helikopter Hrvatske vojske.

Iako je prema riječima poznanika imao obiteljskih problema, nije poznato što je izvrsnog pilota potaknulo na mučan čin.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...