Cestitka_Uskrs

Iz WhatsAppa se ispričavaju: Evo što se dogodilo na Staru godinu

Problemi s pristupom popularnoj aplikaciji počeli u kasnim popodnevnim i ranim večernjim satima. WhatsApp bi trajno prikazivao sličicu koja predstavlja učitavanje aplikacije, ali poruke ne bi prolazile.

Na tisuće ljudi nije moglo koristiti WhatsApp skoro dva sata tijekom 31. prosinca 2017.

Problemi s pristupom popularnoj aplikaciji počeli u kasnim popodnevnim i ranim večernjim satima na Staru godinu. WhatsApp bi trajno prikazivao sličicu koja predstavlja učitavanje aplikacije, ali poruke ne bi prolazile.

Problema je, prema izvješćima, bio najviše u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Nizozemskoj i Brazilu, a pojavili su se i u Hrvatskoj.

Iz WhatsAppa je stigla isprika u kojoj priznaju kako je došlo do prekida rada.

Za razliku od brojnih drugih društvenih mreža i internetskih servisa, WhatsApp nema stranicu na kojoj korisnici mogu pronaći informacije o tome funkcionira li redovno, jesu li u tijeku radovi i tome slično. U tu svrhu im služi korisnički račun na Twitteru, ali ne koriste ga naročito često, reklo bi se.

WhatsApp otprilike jednom mjesečno ima problema u radu. Kvarove i ispade iz sustava obično riješe brzo, iako ponekad to zna potrajati i satima, piše Independent.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...