Izložba učeničkih radova na temu oslobodilačke akcije Maslenica

U povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Maslenica sutra s početkom u 11:00 sati u Kazalištu lutaka Zadar, održat će se svečano otvorenje izložbe učeničkih radova „25 godina vojno-redarstvene operacije Maslenica 1993.-2018.“. Izložba se može razgledati do 25. siječnja 2018. godine

S ciljem promicanja nacionalnih osjećaja i ljubavi prema Domovini, Zadarska županija i Kulturno vijeće Zadarske županije proveli su školski natječaj „25 godina vojno-redarstvene operacije Maslenica 1993.-2018.“ Provedbom natječaja željelo se uključiti učenike osnovnih i srednjih škola s područja Zadarske županije u obilježavanje jedne od najuspješnijih oslobodilačkih operacija Hrvatske vojske i postrojbi specijalne policije MUP-a Republike Hrvatske. Sukladno Pravilniku o provedbi školskog natječaja odabrani su najuspješniji likovni i literarni radovi, pripremljeni prigodni darovi i priznanja za 13 učenika i 10 mentora koji će im biti uručeni na otvorenju izložbe.

Isti dan u 11 sat u Osnovnoj školi Bartula Kašića u Zadru otvara se izložba “Fotografije i dokumenti  112. brigade HV”. Izložba će biti otvorena od 19. do 26. siječnja 2018.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...