Mamić: “Ne mogu ja u zatvor, a da Modrić i Lovren ostanu na slobodi”

Zdravko Mamić održao je dvosatnu konferenciju za novinare na kojoj se pokušao oprati od optužbi za kriminal i izvlačenje novca iz Dinama.

“Moja istina – točno u podne”, tako je Dinamov savjetnik optužen za izvlačenje stotina milijuna kuna iz Dinama s bratom Zoranom i nekadašnjim direktorom Damirom Vrbanovićem nazvao svoje novo obraćanje javnosti. Dotaknuo se i Luke Modrića.

“Ne mogu ja biti u zatvoru, a Modrić i Lovren na slobodi ako sam ja kriv. Pa nisam valjda sam prebacio novac, nego su i oni sudjelovali. Ali naravno da nismo nikako krivi, to je legalno i normalno u nogometu. Na ispitivanju u USKOK-u ne može biti odvjetnik, a Modrić je tamo imao odvjetnika. Na sudu su Modrić i Lovren dali istinit iskaz, a protiv njih je pokrenuta istraga za lažno svjedočenje. To je direktna prijetnja budućim svjedocima. Njihovi transferi se nalaze u knjigama. Imate 82 svjedoka optužbe i svi su svjedočili u moju korist. Svi vještaci…”

“Nećete mirno spavati zbog ovog što ste napravili Modriću i Lovrenu. Da cijela Europa piše o njima zbog suđenja i nekakvih istraga protiv njih. Tražim od predsjednika i premijera da prekinu farsu koja se radi Modriću i Lovrenu.”

Više o temi pročitajte ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...