Meč Miočića i Cormiera poprilično je uzrujao Alexandera Gustafssona

Iako su mnogi, ponajviše u nedostatku jasnih izazivača, pozdravili UFC-ov posljednji potez i spajanje dvojice prvaka, jedan bivši izazivač iz poluteške kategorije javno je iskazao svoje nezadovoljstvo organizacijom ‘superfighta’ između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Riječ je o Alexanderu Gustafssonu, Šveđaninu koji je u dva navrata napadao pojas poluteške, ali je oba puta ostajao kratak.

Podsjetimo, prvo ga je 2013. zaustavio Jon Jones, a zatim je istu priču ponovio Cormier dvije godine kasnije. “The Mauler” je u oba navrata bio jako blizu toga da se okiti UFC-ovim zlatom, ali su i Jones i ‘DC’ uspijevali biti za nijansu bolji u nezaboravnim ratovima koji su se sigurno upisali u povijest kao jedni od najboljih okršaja za poluteškašku titulu.

Nakon svog posljednjeg poraza, onog od DC-ja, Gustafsson se na pobjedničke staze vratio pobjedama nad Janom Blachowiczem i Gloverom Teixeirom te je vjerovao kako je ponovno prvi kandidat za napad na pojas, ali onda se ozlijedio i prisilno otišao na pauzu.

Onog trenutka kada je UFC potvrdio da se Stipe i Cormier bore na eventu koji nas čeka 7. srpnja, Gustafsson je jednostavno morao reći što misli o tome…

“Daniel Cormier se bori protiv Stipe?! Prestani bježati i bori se sa mnom. Nemoj ni pomišljati na to da se boriš s nekim drugim! Bio sam tih, imao sam i teško razdoblje nakon moje posljednje borbe (ozljeda), ali sam idući na redu i borba s DC-jem je moja! Hajdemo odraditi još jedan ples za fanove”, glasila je njegova poruka, prenosi FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...