Cestitka_Uskrs

Ngannou: “Prvo ću samo proći kroz Stipu, a onda želim Joshuu!”

Dana White neće biti presretan najnovijom izjavom svog ljubimca Francisa Ngannoua. Nije dugo trebalo, naime, da Kamerunac krene stopama Conora McGregora i poželi si boksačku karijeru. A to je nešto na što je White posebn alergičan u posljednje vrijeme. Barem dok on i njegova kompanija dokraja ne ustoliče svoju boksačku “sekciju”, piše FightSite.

Gostujući u podcastu “Outside the Cage” izazivač u teškoj kategoriji je pogledao u budućnost nakon 21. siječnja i meča protiv Stipe Miočića u Bostonu na UFC-u 220. Stipu je, očekivano, već “spremio u ladicu”, a u svojoj viziji onoga što će se dogoditi, okrenuo se novim izazovima…

“Najprije ću proći kroz Stipu, ali moj prvi san je bio postati svjetski prvak u boksu. Tako da bih volio dobiti priliku boriti se protiv Anthonyja Joshue. Hoće li prilika doći, vidjet ćemo. Ja sam svakako otvoren za taj meč. Stipe je trenutačno prvi cilj”, otkrio je Ngannou da sanja boksačku karijeru.

Upitan o izazovima unutar Octagona ukoliko postane UFC prvak u teškoj kategoriji, Ngannou razmišlja baš kao i njegov poslodavac – komercijalno. Od svih potencijalnih protivnika za oko mu je zapeo bivši prvak Brock Lesnar.

“Kao izazivač, cilj mi je bio boriti se protiv njekih boraca koji bi me doveli do prilike stići do izazivačke pozicije. Ali kao prvak, mislim da su oni ti koji moraju doći k meni, a ja ću im pokazati da sam ja kralj. Ali također bih volio vidjeti meč Ngannou vs. Lesnar. Lesnar mi se čini kao fizički iznimno snažan boraca i volio bih ga testirati”, zaključio je Ngannou.

Joshua je u boksu, Lesnar je u WWE-u, stoga će se oba ova Ngannouva sna jako teško realizirati u 2018. godini. No, njegovi planovi će prije svega ovisiti o ishodu dvoboja 21. siječnja protiv Stipe Miočića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...