Noć Gladijatora; Odgođena borba Gorana Reljića i Mara Peraka

Nakon što su ozljede doživjela dva borca koji su trebali nastupiti na 12. Noći Gladijatora u Dubrovniku, ovaj sjajno osmišljeni event je odgođen i tražiti će se drugi datum održavanja.

Zbog odgode je došlo nakon što se ozlijedio sudionik glavne borbe i glavni organizator priredbe, Maro Perak, koji se na eventu trebao boriti protiv Gorana Reljića. Nakon što je zbog potpisa za Rizin otpala borba Ante Delije, ovo je prevelik udarac i iz Gladijator Tima su shvatili da nema smisla održavati event ukoliko program uistinu ne bude jak kao što su u startu zamislili, piše Fight Site.

Perak se trebao boriti protiv Gorana Reljića u borbi koja je zainteresirala cijelu hrvatsku MMA scenu, a na kraju je otkrio kako nije jedini koji neće biti u stanju nastupiti, nego da je ozljedu doživio talentirani teškaš iz njegovog tima, Srđan Marović, koji se trebao boriti protiv Ivana Vitasovića iz pulskog Trojan kluba.

Nije otkriveno koji bi mogao biti novi datum priredbe, koja se prvobitno trebala održati 10. ožujka, a na kojoj su još trebali nastupiti borci poput Vase Bakočevića, Ivice Truščeka, Kristijana Peraka i Stipe Bekavca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...