Pohod 40-godišnjaka; Na Stanovima pucao iz automatske puške pa iz kafića na Bilom Brigu ukrao novac

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33 i 40-godišnjakom, koje su policajci priveli u prostorije policije nakon dojave o pucnjavi na gradskom predjelu Stanovi.

Naime, 40-godišnjaka se sumnjiči da je u nedjelju navečer između 20 i 21 sat neovlašteno pucao iz automatske puške u Varaždinskoj ulici, ul. Sv Vinka Paulskog i Riječkoj ulici u Zadru. U pucnjavi nitko nije ozlijeđen niti je prijavljena materijalna šteta. Njega se također sumnjiči da je u nedjelju u dva navrata ulazio u kafić na Putu Pudarice u Zadru te iz prostora šanka otuđio ukupno nekoliko stotina kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv njega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog drske krađe, nedozvoljenog držanja oružja i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

33-godišnjaka se sumnjiči da mu je dao svoj automobil i time mu omogućio počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Obojica su predana pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...