Policija traga za vozačem koji je ispred Đačkog doma oborio pješakinju i udaljio se

U utorak 23.siječnja 2018. godine oko 13,45 sati, na Obali kneza Branimira u Zadru, ispred Đačkog doma, nepoznati je vozač, upravljajući nepoznatim automobilom vožnjom unatrag  stražnjim dijelom automobila udario, oborio i lakše ozlijedio pješakinju te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Prema raspoloživim informacijama vozač automobila je muškarac srednjih godina, nižeg rasta, jače tjelesne građe, a bio je u društvu žene srednje životne dobi  jače tjelesne građe, duge crne kose. Moguće je da je vozač upravljao Mercedesom C 180 plave boje.

Policija vjeruje da kod vozača  nije postojala namjera prikriti svoje sudjelovanje u nesreći, stoga ga pozivamo da se sam javi Postaji prometne policije Zadar radi davanja obavijesti o ovom događaju.

Također pozivaju sve građane koji imaju ikakvu informaciju o događaju da se jave prometnoj policiji, ili Operativno komunikacijskom centru policije na telefon 192.

Policija sudionike prometa na cestama upozorava na pojačan oprez te na potrebu striktnog poštovanja prometnih propisa kao i pravila prometa, a osobito znakova koje  im daje ovlaštene osobe pri regulaciji i vođenju prometa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...