Provaljeno u trgovinu, ugostiteljski objekt, rezervoar autobusa i kuću

U noći sa petka na subotu u Galovcu je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U nedjelju tijekom noći, nepoznati počinitelje je u ulici Knezova Šubića Bribirskih provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 39-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava.

U noći sa petka na subotu u Zadru, nepoznati počinitelj je u ulici Bleiburških žrtava provalio u rezervoar autobusa u vlasništvu 45-godišnjaka, odakle je otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U posljednjih tjedan dana, nepoznati počinitelj je u Biljanima Donjim provalio u kuću 75-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio televizor. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je ponijeta kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...