Reljić ne želi u turnir četvorice, sprema se isključivo za Peraka!

Goran Reljić nije oduševljen idejom o turniru četvorice boraca na Noći Gladijatora 12 gdje se originalno trebao sučeliti s Marom Perakom. O tome da bi Reljić radije ostao pri originalnom “match upu” nego se upustio u jednovečernji turnir, obavijestio je na svom službenom Facebook profilu upravo Perak, koji ujedno i organzira ovu sjajnu priredbu.

“Reljić neće u turnir četvorice jer je dogovor bio da se bori jednu borbu na priredbi sa mnom i za mene se sprema. To je OK jer je takav dogovor. Što se tiče mene i Stojnića, mi bi se potukli, ali vjerojatno će prije pasti neka kava ili ćevapi nego se to dogodi. Eto žao mi je što je tako ispalo, ali mi je drago za Deliju jer je to uspjeh svih nas”, napisao je Perak na Facebooku i vjerojatno razočarao neke koji su se nadali sjajnom turniru.

Podsjećamo kako je čitava promjena plana nastala radi potpisa Ante Delije za japanski RIZIN gdje će debitirati za nekoliko mjeseci. Perak je u srijedu obavijestio javnost da zbog te sjajne vijesti neće riskirati s “Hodajućom nevoljom” na Noći Gladijatora. Kako je Stojnić ostao bez protivnika, Perak je odlučio organizirati turnir četvorice, no ta ideja očito nije naišla na odobravanje kod bivšeg UFC borca, piše FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...