Studenticu fizioterapije iz Bibinja na Instagramu prati 37 tisuća ljudi

Osim svakodnevne emisije u 20 sati u kojoj gledatelji mogu saznati što se događa u Big Brother kući, na RTL-u je s prikazivanjem krenula i emisija Big Brother – Mala sestra u kojoj ćete moći saznati što o zbivanjima u kući kažu rodbina i prijatelji stanara, poznate osobe iz javnog života, psiholozi i brojni drugi gosti.

Voditelji su popularni glazbenik Fil Tilen te Paula Sikirić, influencerica koja se proslavila putem Instagrama. Paula je porijeklom iz mjesta Bibinje kraj Zadra, no živi u Velikoj Gorici. Na Instagramu je prati više od 37 tisuća ljudi te je upravo zbog toga njezin zadatak komentiranje društvenih mreža na temu Big Brothera.

23-godišnja Paula na Instagramu dijeli modne i make-up savjete te promovira zdrav stil života pošto je studentica fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, piše Index.

Paulu se može vidjeti i u društvu takozvane “hrvatske Kim Kardashian”, vizažistice Jelene Perić koju brojni svjetski mediji nazivaju “najvjernijom kopijom Kim”, a zajedno su se pojavile u spotu Lane Jurčević za pjesmu Šećeru.

Pojavila se i u spotu za pjesmu Pristani na sve Zadranina Jure Brkljače koji se proslavio nastupom u HRT-ovoj verziji popularnog showa The Voice. Često se njezine fotografije mogu pronaći na poznatim streetstyle blogovima, a nema sumnje da će se za ovu mladu Bibinjku tek čuti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...