Subašić primio dva gola u derbiju, Monaco uzeo bod u Marseilleu

U derbiju 23. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille i Monaco su na Velodromeu igrali 2:2 (1:1). Svi pogoci postignuti su na počecima poluvremena. U prvom dijelu poveo je Monaco preko Baldea (4), a izjednačio je Rami (7), da bi u nastavku prvi gol postigao Marseille preko Germaina (47), no poravnao je Fabinho (51).

Hrvatski vratar Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu za Monaco.

Treći Marseille se tako bodovno izjednačio s drugim Lyonom, koji je ranije u nedjelju izgubio sa 1:3 na gostovanju kod Bordeauxa, oba sastava imaju po 48 bodova, dok je Monaco četvrti s bodom manje. Na vrhu je Paris SG sa 59 bodova.

Bordeaux je zaustavio seriju pobjeda Lyona svladavši ga na svom terenu sa 3:1 (3:1). Bordeaux je poveo 2:0 golovima De Previllea (22) i Malcoma (27-11m), na 2.1 smanjio je Marcelo (44), no potom je vratar Lyona Lopes napravio nesmotreni prekršaj za kazneni udarac u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a siguran izvođač bio je Laborde (45+2-11m),

Vodeći paris SG ima 59 bodova.

Ranije u nedjelju Lille je u važnom dvoboju za ostanak nadigrao Strasbourg sa 2-1 (0-0). Za domaće su strijelci bili El Ghazi (76) i Edgar (90+1), a za goste Saadi (78).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...