Tinu Šunjergi za 7. veljače zakazano glavno ročište na zadarskom Županijskom sudu

Iz zadarskog Istražnog zatvora danas je na optuženičku klupu Županijskog suda u Zadru doveden 19-godišnji Tin Šunjerga iz Čiste Velike, optužen za ubojstvo svojih roditelja 25. ožujka 2017. godine.

Pripremno ročište bilo je zatvoreno za javnost, a hoće li takav biti i cijeli sudski proces, biti će poznato 7. veljače za kada je zakazano glavno ročište. Opunomoćenici oštećenih zatražili su isključenje javnost zbog zaštite dostojanstva obitelji poginulih, a prijedlog je prihvatila i obrana.

Po odluci Vrhovnog suda, slučaj je sa šibenskog prebačen na zadarski Županijski sud, a Šunjergi je dodijeljen odvjetnik po službenoj dužnosti, Karlo Surić. Državno odvjetništvo 19-godišnjaka tereti za dva teška ubojstva, i to iz bezobzirne osvete, na posebno okrutan način, za što je maksimalna kazna i do 50 godina zatvora.

Podsjetimo, majku je ubio u automobilu u polju hicem u potiljak, a oca, pripadnika Specijalne policije u Splitu, je također ubio metkom u potiljak.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...