“Upoznaj svoju zemlju”; U podne s Narodnog trga kreće razgledavanje Zadra

Danas u 12,00 sati , povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, u sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’ u Zadru, kao i u drugim gradovima Hrvatske, obilježit će se Dan međunarodnog priznanja Hrvatske razgledanjima grada koje će za svoje građane organizirati Udruga turističkih vodiča Zadra – “Donat”. Početak razgleda Zadra je s Narodnog trga u 12:00.

Udruga turističkih vodiča Zadra – “Donat” ovim poklonom svojim sugrađanima nastoji privući pozornost na važnost izrade i donošenja Pravilnika o zaštićenim cjelinama i lokalitetima po pojedinim Županijama, na kojima mogu obavljati usluge turističkog vođenja samo ovlašteni turistički vodiči koji su položili poseban dio programa za određenu Županiju RH. Svake godine je u Zadru i Zadarskoj županiji  sve više i više ilegalnih i neovlaštenih stranih turističkih pratitelja koji obavljaju usluge vođenja po Zadru a da ih nitko nikada nije kaznio za njihove nedozvoljene radnje i kršenje zakona Republike Hrvatske.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...