VIDEO Promocija u Mumbaiju; Indijski film sniman na Pozdravu suncu, Forumu, Kalelargi…

Zadarska turistička ponuda predstavljena je u Indiji u sklopu prvog predstavljanja Hrvatske turističke zajednice na sajmu OTM u Mumbaiju od 18. do 20. siječnja 2018. godine.

Na sajmu je sudjelovalo 1.300 izlagača iz 60 zemalja, a uz Hrvatsku turističku zajednicu ponudu su predstavile i turističke zajednice Grada Zagreba, Dubrovačko-neretvanske i Zadarske županije. Organizator sajma prepoznao je pozitivan marketinški iskorak Hrvatske na velikom indijskom tržištu dodijelivši Hrvatskoj nagradu u kategoriji „Most promissing new destination“, odnosno priznanje za najatraktivniju novu destinaciju.

U promidžbi na indijskom tržištu mogao bi pomoći i film tj. pjesma koja je lani snimana na području Zadarske županije uz podršku Filmskog ureda Zadar.

Pjesma “Kiss me baby” snimana je u Zadru i Novigradu, a neke od lokacija na kojima se snimalo su: Pozdrav suncu, Trg pet bunara, Forum, Gradski most, Varoš, Kalelarga, itd.

U Novigradu se snimalo ispred crkve Porođenja Blažene Djevice Marije gdje se nalazi “prirodna pozornica” koja je oduševila filmsku ekipu te su ju u hodu uvrstili među lokacije snimanja.

Na snimanju je sudjelovala ekipa od 60-tak osoba, uglavnom indijskih filmskih profesionalaca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...