VIDEO Usporedite posljednje nokaute Miočića i Ngannoua

UFC vam daruje snimke posljednjih nastupa Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, odnosno nokaut pobjeda nad Juniorom Dos Santosom, odnosno Alistairom Overeemom, piše FightSite.

Borbe su to u kojima su obojica odradili svoje najbolje nastupe do sada. Miočić je osvetio poraz od Dos Santosa, koji je doživio u fenomenalnoj borbi na pet rundi. Ovog puta nije mu trebalo niti pet minuta, nego je sve riješio već u prvoj rundi. Taktički je odradio sjajno, Brazilca je prvo oštetio, a onda napao kad je osjetio pravu priliku te je završio borbu. U toj se borbi zapravo vidjelo koliko je UFC-ov teškaški prvak taktički sazrio.

S druge strane, borba protiv Overeema trebala je biti potvrda kvalitete Francisa Ngannoua, a on je to odradio na najimpresivniji mogući način. Obranio je očekivanu taktiku Alistaira Overeema, a onda fantastično kontrirao aperkatom, u trenucima kad se Nizozemac odlučio s njim upustiti u izmjene. Sve je to rezultiralo nokautom godine i prilikom da niti dva mjeseca nakon toga napadne i pojas prvaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...