Werdum: “Ja sam sljedeći protivnik Stipe Miočića, to je sigurno!”

Tko je sljedeći protivnik Stipe Miočića nakon što je “srušio” Francisa Ngannoua na UFC-u 220 u Bostonu? Stipe nije bio previše riječit kada su ga poslije meča novinari pitali o toj temi te je u svom stilu ustvrdio da je njemu svejedno protiv koga će se sljedeće boriti.

No, UFC-u sigurno nije svejedno te će pokušati Miočića upariti s najzanimljivijim mogućim protivnikom. Govori se glasno o povratku Caina Velasqueza, no nakon tako duge pauze i teške ozljede, Meksikanac će vjerojatno dobiti jedan uvodni meč prije sudara sa Stipom. Tu je i najava povratka Brocka Lesnara, ali i Whiteova ideja o meču protiv prvaka u poluteškoj kategoriji Daniela Cormiera…, piše FightSite.

Ipak, ako pitate bivšeg UFC prvaka Fabricija Werduma, on je taj koji će sljedeći stupiti u Octagon sa Stipom Miočićem.

U razgovoru za MMAJunkie, čovjek kojem je upravo “Vatrogasac” uzeo pojas nokautiravši ga na priredbi u njegovom Brazilu je izjavio:

“UFC nije još ništa rekao, ali vjerujem da sam ja sljedeći na redu. Ja to zaslužujem. 100 posto ću ponovno biti prvak ove godine. Poznajem Stipu Miočića. Poštujem ga. Sviđa mi se. On nije onaj koji priča loše stvari o ljudima. Pristojan je čovjek. Ali kada sam se borio protiv njega prošli put, ja sam bio taj koji je pobijedio sam sebe. To je 100 posto. Izgubio sam protiv sebe.”

Werdum je u posljednjem meču na Fight Night priredbi u Australiji na bodove svladao poljaka Marcina Tyburu. Bila mu je to druga pobjeda u nizu nakon što je samo mjesec dana ranije na UFC-u 216 ekspresno  završio Walta Harrisa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...