Za koncertni spektakl Dina Merlina preostao samo ograničen broj ulaznica

Odbrojavanje do koncertnog spektakla Dina Merlina u Zadru 10. veljače, u dvorani Krešimira Čosića u punom je jeku, a za koncert je preostao još samo ograničen broj ulaznica!

Turneji „Hotel Nacional”​, s kojom Dino Merlin stiže u Zadar, do sada je prisustvovalo preko 600 000 posjetitelja ​na više od 70 koncerata diljem svijeta od kojih se u Hrvatskoj izdvajaju rasprodane Arena Zagreb i pulska Arena, te rasprodane dvorane u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin) i Splitu (Spaladium Arena). Koncert 10. veljače na Višnjiku, ujedno je i zadarska koncertna premijera ovog glazbenog Čarobnjaka, kako ga fanovi od milja često zovu.

Dino Merlin, koji je već više puta na svojim koncertima potvrdio da je miljenik dalmatinske publike, naglašava da njegova glazba priča univerzalni, zajednički jezik svih ljudi. ​„Moja publika priča isti jezikom, iste note nam prelaze preko usana i imamo isti bpm srca! Barem za vrijeme koncerta, publika i ja se uspijemo savršeno sinhronizirati tako da u tim trenucima historija, fizika, kemija i zemljopis postaju samo suvišne grane znanosti“, kaže Merlin, uz najavu da će zadarski koncert​ ​biti poseban audiovizualni doživljaj.

“Hotel Nacional“ kao istoimeni album, projekt i turneja od 2014. godine je zaista postigao ogroman uspjeh među domaćom ali i međunarodnom publikom, a brojni glazbeni kritičari i znalci smatraju umjetnički i produkcijski svojevrsnom krunom opusa Dina Merlina, koji, bez obzira na uspjehe koje niže s ovim projektom, već razmišlja o sljedećem.​ „Moja karijera je jedan konstantan work in progress, što bi rekli Englezi i vjerujem da svaki konstruktivan, dugoročan projekt takav i treba i biti, poput procesa konstantnog usavršavanja. Od prvih nastupa iz 1985. pa sve do danas, to je jedan trajektorij s dosta eksperimentiranja, isprobavanja i ponovnog osmi š ljavanja, koji nas je doveo do danas – desetočlanog benda, svjetlosnog i laser showa, specijalnih efekata, cijelih timova za zvuk, snimanja i video produkciju, kostimografije i UV opreme, scenografije te nezaobilazne set liste koju uvijek pomno biramo i popratnog scenarija na kojem radim sa stalnom ekipom koja me prati već godinama“, zaključuje Dino Merlin.

Uz nešto više od tri tjedna do održavanja koncerta Dina Merlina u Zadru, organizatori koncerta već sada najavljuju da će koncert zasigurno biti rasprodan prije termina održavanja, a fanovima još samo preostaje da požure po svoju ulaznicu na prodajna mjesta u sustavu Ticketshop i u La Bodega Baru, u Zadru.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...