63-godišnjakinja ukrala novčanik na Relji, 22-godišnjak mobitel na Smiljevcu

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su jučer  kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je prošle subote u Zadru, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici otuđila novčanik 59-godišnjoj vlasnici. Protiv 63-godišnjakinje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je krajem godine u ulici Ivana Lucića u Zadru, otuđio mobitel vlasništvo 25-godišnjaka. Protiv njega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je krajem prošle godine sa livade u Gračacu otuđio ukupno 71 metalni stupić – dijelove električnog pastira vlasništvo 50-godišnjaka. Otuđeni stupići su oduzeti te vraćeni vlasniku, a protiv njega se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...