Akcija zadarskih maturanata za pomoć Bojanu ide dalje: “Potreban nam je građevinski materijal i novac za popravak krova”

“Želimo vas obavijestiti o tijeku akcije prikupljanja humanitarne pomoći za obitelj Krajnc iz Rtine, koju smo pokrenuli početkom prosinca. Od tada su se u cijeli ovaj projekt uključili mnogi, od privatnih osoba, tvrtki, organizacija do medija. Stoga ovim putem želimo zahvaliti svima onima koji su donirali i pripomogli tome da ova četveročlana obitelj dobije nadu u bolje uvjete života”, kažu nam Arijan Pauković i Julian Zrnić, maturanti zadarske Pomorske škole. Čuvši Bojanovu tešku životnu priču pokrenuli su akciju kojom žele obitelji Krajnc omogućiti dostojanstven život.

“Kao što je većini poznato, majka i otac s dvoje djece, od toga jednim maloljetnim, žive u staroj i trošnoj kućici prepunoj vlage, praktički bez krova, ali i dovoda pitke vode, u uvjetima koji su za mnoge u današnje vrijeme nezamislivi.

Međutim, ovih nekoliko mjeseci neke stvari su se počele mijenjati. Prije svega, obitelj je dobila mnogo donacija u obliku odjeće i hrane, pa vas ovim putem ujedno želimo obavijestiti da prikupljanje tih potrepština u ovom trenutku više nije prioritet. Rješava se trenutno i pitanje dovoda vode, u planu su nam radovi koji će to omogućiti. A ono što je najvažnije, upravo radimo i na pitanju rješavanja krova i osposobljavanja kuće za normalan život, o čemu ćemo vas naknadno više obavijestiti. Trenutno je u tijeku i akcija “Zaželi ljubav” koja će itekako doprinijeti tome.

Još jednom zahvaljujemo svim sudionicima i svima koji su pomogli. Ovom prilikom vas i molimo da nas kontaktirate ukoliko imate daljnje ideje za prikupljanje pomoći ovoj obitelji kako bismo prikupili stvari koje su im u ovome trenutku zaista i bitne. Prije svega to je sada građevinski materijal, ali i novac koji će puno značiti u trenutku izvođenja radova.

Nadamo se da će ova priča imati sretan završetak te da će obitelj Krajnc već iduće zime živjeti u domu iz njihovih snova”, rekli su mladići koji su obitelji iz Rtine vratili vjeru u bolje sutra.

Kontaktirati ih možete na sljedeće brojeve:

Arijan Pauković  097/768-6599

Julian Zrnić  097/623-6599

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...