Ava je našla novu zanimaciju; Želi legalizirati prostituciju

Odavno govorim da moramo legalizirati prostituciju, ispričala nam je Ava Karabatić(29). Spisateljica tvrdi kako razloga zbog kojih bi prostitucija trebala biti legalna ne manjka.

– S pravne strane potrebno je izjednačiti realni život i pravnu normu – tvrdi Ava, koja je kao mentora za osmišljavanje zakonskog prijedloga odabrala beogradskog odvjetnika Tihomira Hrnjka, pišu 24sata.

Ava nam je povjerila i kako nakon već stečene diplome talijanskog i latinskog jezika planira upisati trogodišnji studij psihologije u Novom Sadu, koji će, kaže Ava završiti u godinu dana. Posebno ju interesira kriminalistička psihologija.

– Prostituciju bi trebalo ozakoniti i iz ekonomskih razloga, kako bi država ubirala porez. Postoje i psihološki razlozi, a to su pronalaženje i liječenje frustracija. Naravno, budući da sam i medicinske struke, znam i koliko je potrebno kontrolirati spolne bolesti – objašnjava Ava.

O svemu nam je govorila još prije dvije godine.

– Treba legalizirati prostituciju i da se vidi tko je tko na javnoj sceni. Tko je starleta, tko manekenka, a tko uistinu prostitutka. Ne idu svi u isti koš – rekla je Karabatić. Tada je rekla kako joj je teško naći pravog muškarca za sebe jer je predominantna i financijski neovisna jer puno radi.

– Najlakše je nekoga odvesti u krevet. Žena mora biti pametna kako bi zadržala muškarca – kaže voditeljica. Svim ženama savjetuje da se trebaju ponašati kao dame, ali pritom ne misli da moraju biti zakopčane do grla.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...