Ava je našla novu zanimaciju; Želi legalizirati prostituciju

Odavno govorim da moramo legalizirati prostituciju, ispričala nam je Ava Karabatić(29). Spisateljica tvrdi kako razloga zbog kojih bi prostitucija trebala biti legalna ne manjka.

– S pravne strane potrebno je izjednačiti realni život i pravnu normu – tvrdi Ava, koja je kao mentora za osmišljavanje zakonskog prijedloga odabrala beogradskog odvjetnika Tihomira Hrnjka, pišu 24sata.

Ava nam je povjerila i kako nakon već stečene diplome talijanskog i latinskog jezika planira upisati trogodišnji studij psihologije u Novom Sadu, koji će, kaže Ava završiti u godinu dana. Posebno ju interesira kriminalistička psihologija.

– Prostituciju bi trebalo ozakoniti i iz ekonomskih razloga, kako bi država ubirala porez. Postoje i psihološki razlozi, a to su pronalaženje i liječenje frustracija. Naravno, budući da sam i medicinske struke, znam i koliko je potrebno kontrolirati spolne bolesti – objašnjava Ava.

O svemu nam je govorila još prije dvije godine.

– Treba legalizirati prostituciju i da se vidi tko je tko na javnoj sceni. Tko je starleta, tko manekenka, a tko uistinu prostitutka. Ne idu svi u isti koš – rekla je Karabatić. Tada je rekla kako joj je teško naći pravog muškarca za sebe jer je predominantna i financijski neovisna jer puno radi.

– Najlakše je nekoga odvesti u krevet. Žena mora biti pametna kako bi zadržala muškarca – kaže voditeljica. Svim ženama savjetuje da se trebaju ponašati kao dame, ali pritom ne misli da moraju biti zakopčane do grla.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...