Bogat sportski vikend na Višnjiku; Od kvalifikacija reprezentativaca, preko odbojke do ženske košarke

Uz kvalifikacije Hrvatske košarkaške reprezentacije ovog vikenda vas u ŠC Višnjik očekuje bogat sportski program.
U subotu su na rasporedu dvije utakmice 6. kola Hrvatske lige u sjedećoj odbojci. U 10 sati sastaju se OKI Zadar i OKI Zagreb, a u 11 sati igra se susret između KSO Knin i OKI Zagreb. Obje utakmice igrat će se u pomoćnoj dvorani.

U subotu i nedjelju na rasporedu je novo kolo županijska lige najmlađih kadeta. U subotu se u 08:45 sastaju ŠK Zadar Cure i KK ABC, a u 10:15 ŠK Zadar I i KK Škabrnja. Obje utakmice se igraju u dvorani broj 3.

U nedjelju su na rasporedu četiri utakmice u 09:00 sati KK Voštarnica- KK Bibinje, u 10:00 sati KK Sukošan – KK Tornado Zara, u 11:00 sati KK Biograd – KK Pakoštane svi susreti u dvorani broj 2, te još jedan ogled u 11:00 sati između KK Zara – KK Sonik Puntamika u dvorani broj 4.

Ovaj vikend igraju se i utakmice županijske lige mlađih kadeta, u subotu u 12:15 sati KK Zadar i KK ABC , a u nedjelju u 12:30 sati KK Voštarnica i KK Zara te u 14:00 sati KK Zadar – KK Voštarnica. Sve utakmice igraju se u pomoćnoj dvorani 2.

U subotu je s početkom u 15 sati u dvorani 4 na rasporedu susret druge odbojkaške lige jug između OK Zadar III i ŽOK Dubrovnik II. U 17 sati u dvorani broj 3 igra se 10. kolo A2 košarkaške lige jug između KK Sveučilište u Zadru i KK Solin.
U subotu se, također u 17 sati ali u dvorani 4, igra susret 9. kola prve odbojkaške lige za žene između OK Zadar i ŽOK Enna Vukovar.

Sportski program u nedjelju otvaraju kadeti Zadra i Dubrovnika svojim nastupom u 8. kolu jedinstvene kadetske košarkaške lige. Susret je na rasporedu u 13 sati u dvorani broj 3.
U 14 sati u dvorani 4 igra se susret županijska lige kadeta između KK ABC i KK Zara.

U nedjelju u 20:30 na rasporedu je utakmica 17. kola prve ženske košarkaške lige između ŽKK Zadar i ŽKK Split. Susret se igra u pomoćnoj dvorani 3.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...