Demantij odvjetnice Ivane Raspović u ime klijenta Nikice Čalušića

Sukladno Zakonu o medijima u cijelosti prenosimo zZahtjev za ispravku netočne informacije objavljene na našem portalu;

Obraćam Vam se u ime gospodina Nikice Čalušića, vezano za objavljeni članak na vašem portalu dana 12.02.2018.g., koji je iniciran od strane gospodina Marka Pupić-Bakrač, a u kojoj izjavi isti proziva gospodina Nikicu Čalušića.

Tako u potpunosti prenosite sadržaj pisane izjave gospodina Marka Pupić-Bakrač, bez cenzure, bez da provjeravate istinitost navedenog teksta, iako objavljujete to na svojim službenim stranicama.

Naime, gospodin Čalušić je dostupan 24 sata dnevno na mobitelu, koji Vam je dostupan, unutar kojeg vremena ga možete kontaktirati za bilo kakve nejasnoće i izjašnjenja.

Pravno gledajući, a tako i moralno, sadržaj izjave koju ste objavili, nije primjeren na način da bi ga Vi kao takvog mogli prenijeti na službenim portalima.

Vi kao stalno aktivni portal, trebate se voditi ne samo senzacionalnošću, već pri tome  profesionalnošću i zaštiti prava osobnosti, kako Vaše, tako i osobe koja nešto iznosi i one koja se proziva.

Gospodin Čalušić daje sljedeći demant na izjavu gospodina Marka Pupić-Bakrač:

Ovaj istup me čudi, obzirom da sam ja uvijek njegovao profesionalne i korektne odnose sa svim oporbenim vijećnicima, pa tako i sa kolegom Pupić-Bakrač.

Ovo, nepotkrijepljeno prozivanje mene kroz medije, dokaz je nedostatka samopouzdanja i nezadovoljstva samim sa sobom.

Naime, spominjati mog oca koji je preminuo, i to sa netočnim informacijama o njegovoj struci, sa ciljem da bi se medijski “obračunao” sa mnom, nije ništa drugo nego pokazatelj slabosti i nemogućnosti pravilnog i potpunog rasuđivanja svojim postupcima, a dakako kada netko takav koristi obitelj protiv vas, daje vam odgovor o kakvoj je osobi riječ.

Htio bih napomenuti da je moj otac čitavi radni vijek bio zaposlenik društva “Autotransport”, a njegovo poštenje i ljudskog mogu potvrditi sve njegove kolege i ljudi koji su ga poznavali.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...