Doris Pinčić Rogoznica ne zna spol drugog djeteta, sin Donat želi seku Gitu

Što se tiče majčinstva i obveza, ništa ne bi bilo lako bez baka. To najbolje zna svaka mama koja radi. Dobra organizacija, dovoljno sna i može se baš sve – izjavila je jednom Doris Pinčić Rogoznica.

Ova 29-godišnja glumica, radijska i TV voditeljica ušla je u peti mjesec trudnoće i očekuje drugo dijete. Unatoč visokom stupnju trudnoće i dalje je uključena u radne angažmane kojima će se potpuno posvetiti sve do kraja trudnoće.

– Doris Pinčić Rogoznica snima u uobičajenom ritmu emisiju Tri, dva, jedan – kuhaj!, a vodit će i omiljeni dječji glazbeno-natjecateljski show Zvjezdice – rekli su za Večernji list iz RTL-ova odjela za odnose s javnošću. Zvijezda Larina izbora dobro podnosi trudnoću pa potrebe za ranijim rodiljskim dopustom nema i na RTL-u trenutačno neće zamijeniti dobro poznato lice. Doris je četiri godine u braku s Borisom Rogoznicom, a toliko godina ima i njihov sinčić Donat koji je ovog mjeseca proslavio rođendan.

– Dijete je veliko iskušenje za brak jer jednostavno nemate više ni blizu toliko vremena za partnera. Sve je jasno već kada se uzme u obzir da netko odjednom spava između vas, ali treba dati sve od sebe da se izdrži – izjavila je Doris, koja se nakon prvog poroda na poslove vratila već nakon šest tjedana.

– Ja sam honorarac i to jednostavno tako funkcionira. Ako ne radiš, nemaš plaću, stoga mislim da nisam jedina žena u Hrvatskoj koja mora donijeti takvu odluku. Prije svega, dijete treba nešto i jesti – priznala je tada za Story. Iako još ne zna spol drugog djeteta, tročlana obitelj navija da bude djevojčica, a stariji brat već se izjasnio vezano za ime – želio bi da se zove Gita.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...