Fun park u Biogradu dobija vodenu atrakciju i 7D interaktivno kino!

Fun Park Mirnovec krenuo je s radom početkom kolovoza. Prosječno ga je u danu posjećivalo od 1500 do 2000 ljudi.

‘Zadovoljni smo brojkama. Za nas je 2017. bila testna godina. Ipak se radi o novom biznisu i trebalo nam je vremena za uhodavanje. Puni smo iskustva i novih znanja te smo sigurniji u sebe. Mislim da smo preboljeli dječje bolesti.Sad znamo kako je to kad je u parku dvije, tri ili pet tisuća posjetitelja. U vikendu kad smo imali dan otvorenih vrata posjetilo nas je više od 10.000 ljudi. U 2018. zasjat ćemo punim sjajem’, rekao je za tportal Koletić.

Dodaje kako lani nisu imali vremena za marketing jer su se žurili završiti radove i otvoriti park. Unatoč svim naporima, jedna atrakcija je ostala nedovršena i ona će biti novost ove godine.

‘Riječ je o vodenoj atrakciji koja će biti pravo osvježenje za vrijeme visokih ljetnih temperatura. Zovemo je Atlantis. Za one koji su bili u talijanskom Gardalandu poznata je kao Atlantida. Nova atrakcija je i 7D interaktivno kino u kojem gledatelji aktivno sudjeluju u akciji, pucaju i skupljaju bodove. Usto, preuredit ćemo kuću strave pa će u njoj raditi glumci’, najavio je Koletić.

Kao najposjećeniji dani u srcu sezone pokazala su se prva četiri radna dana u tjednu. Izvan sezone to su subota i nedjelja.

‘I to me iznenadilo, ali sad ćemo se znati prilagoditi. Osim toga, naučili smo da moramo brže reagirati u slučaju tehničkih kvarova. Imali smo situaciju da nam je nekoliko dana nakon otvorenja nestalo struje. Naši tehničari se nisu najbolje snašli. Najgora stvar za zabavni park je kad nešto ne radi. To nam se više ne smije događati’, istaknuo je Koletić.

U parku je u nekoliko navrata intervenirala hitna pomoć jer bi neki posjetitelji precijenili svoje mogućnosti.

‘Događalo se da ljudima bude slabo nakon nekih vožnji. Ali to je sve normalno. U talijanskom Gardalandu imate 30-ak intervencija tjedno, što vatrogasaca, policije ili hitne pomoći’, naglasio je Koletić.

Ako ovu godinu uspješno okonča, u 2019. ići će na proširenje parka. Ideja mu je obogatiti ponudu vodenim sadržajem, odnosno aquaparkom u kojem bi se nalazio i veliki tunelski akvarij.

‘Vidjet ćemo kako ćemo odraditi ovu godinu. Nadam se da će biti uspješna i tada idemo u novu investiciju. U prosjeku posjetitelji se u zabavne parkove vraćaju nakon dvije do tri godine i tada ih moraju dočekati novi sadržaji’, zaključio je Koletić za Tportal.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...