Glazbeni menadžer opleo po Karanu i Braliću: “Vrlo, vrlo loši ljudi. Miljama daleko od njih!”

Glazbeni menadžer Ivan Bubalo otkrio je što misli o Goranu Karanu i Tomislavu Braliću. Počeo je s pohvalama, a završio s opakim kritikama, kako piše dnevnik.hr.

Ne štedi Ivan Bubalo na kritikama više nikoga. Pa čak ni svoje Dalamtince. Poznati splitski menadžer na svom Facebooku opet se osvrnuo na domaću glazbenu scenu. Nakon Franke Batelić za koju smatra da je loš izbor za predstavnika Hrvatske na Eurosongu, na Bubalovoj tapeti našli su se Goran Karan i Tomislav Bralić iz klape Intrade.

U svom obraćanju javnosti pod sloganom “Ja tako mislim, ja tako znam” menadžer je otkrio što zamjera Karanu i Braliću.

Goran Karan i Tomislav Bralić. Obojica pripadaju među pet najboljih glasova Hrvatske (uz Olivera, Cetinskog i Giuliana). I jedan i drugi već sada imaju brojne evergreen pjesme. Vrlo često ih slušam, super glas i super pjesme, ali… Ali isto tako obojica su među najnegativnijim ljudima na estradi. Vrlo, vrlo, vrlo loši ljudi. Moj savjet je – slušajte ih slušajte, ali miljama daleko od njih“, napisao je Bubalo.

U komentarima ispod objave odmah su se javili brojni neistomišljenici koji su stali u obranu verbalno napadnutih pjevača. “Ne znam čemu ovakav komentar o njima dvojici…. obojicu poznajem godinama i baš bi za njih stavio ruku u vatru prvenstveno zbog toga kakvi su ljudi“, poručio mu je jedan od pratitelja. S njim se složio i drugi. “Ti imaš takva iskustva i ja to poštujem. Međutim, ja sam s obojicom surađivao i nemam takva iskustva“, zaključio je Bubalov neistomišljenik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...