cure jeste li spremne?

Hrvatski “Apolon” traži ljubav; Josip Kotlar otkrio kakve ga djevojke privlače

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Josip Kotlar kandidat je nove sezone showa “Ženim sina?”. S Josipom smo proveli dan u teretani i iz njega izvukli baš sve. Mlad, zgodan i beskrajno simpatičan Josip Kotlar jedan je od kandidata popularnog showa “Ženim sina?”. U potrazi za onom pravom pomoći će mu majka Suzana koja mašta o odvažnoj, hrabroj i karakternoj snahi. Da im se želje podudaraju uvjerili smo se i sami tijekom druženja s Josip u jednoj zagrebačkoj teretani. Zadarski šarmer pokazao nam je kako izgledaju njegovi treninzi, ali i otkrio na što pada kad su u pitanju djevojke. “Nemam vremena za zavođenje po teretani, za takve stvari postoje klubovi i kafići, ali ako postoji djevojka koja ima dovoljno hrabrosti da mi priđe u teretani ja ću nju poštivati više nego one koje mi nisu prišle”, govori Josip, donosi dnevnik.hr.

Do nedavno je radio kao privatni trener, a ljubav mu se, kako kaže, nikada nije dogodila na poslu.”Popio sam nekoliko kava s klijenticama, ali to nikada nije preraslo u nešto više. Barem ne s moje strane”, govori Zadranin koji uspješno odvaja privatno od poslovnog.

Osim fizičkim izgledom i šarmom Josip se može pohvaliti i crnom pojasom u judu. Svoju vještinu nikada nije koristio za osvajanje djevojaka, no priznaje da ih je nerijetko branio od nasrtljivih muškaraca po noćnim klubovima. “Nikada se nisam morao tući za curu, ali naravno da sam ih branio u klubovima pred drugim dečkima. Do tučnjave nikada nije došlo, nikada nisam otišao tako daleko”, priznaje Josip.

S ljubomorom nema problema, a nada se i da njegova buduća djevojka po prirodi neće biti ljubomorna. “Jako se loše nosim s takvima. Ako nema povjerenja u vezi dolazi do ljubomornih ispada, a to mi definitivno ne bi dobro došlo”, iskren je Kotlar.

Za djevojku koju voli spreman je učiniti baš sve pa čak i oprostiti preljub. “Doživio sam prijevaru i prešao sam preko toga, ali na kraju sam ipak prekinuo s tom djevojkom. No, nisam nikada zažalio zbog toga”, zaključuje Josip.

Što nam je još otkrio i kakve djevojke preferira pogledajte u videu Showbuzz.hr-a. A smatrate li da ste upravo vi ta prava o kojoj Josip mašta prijavite se na broj 060 801 802 ili na [email protected] Čeka vas nezaboravna avantura uz puno zabave i smijeha.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook