BIOGRAD DOMAĆIN turnira ženskih nogometnih "A" reprezentacija

Izbornik Božidar Miletić: “Svima im možemo pomrsiti račune”

Arhiva AZD/Ilustracija

U prostorijama Gradske vijećnice grada Biograda na Moru održana je konferencija za novinare u povodu turnira ženskih nogometnih “A” reprezentacija.
Domaćin ovog događanja gradonačelnik Ivan Knez i izbornik Hrvatske “A” reprezentacije Božidar Miletić obratili su se nazočnim novinarima, a izbornik Miletić odgovarao je i na njihova pitanja.

Pozdravljajući sve nazočne gradonačelnik Knez istaknuo je kako mu je drago što grad još jednom može pokazati razumijevanje i dobru volju za svaki projekt koji je od interesa za grad pa tako i ovaj, stoga poziva sve koji žele predstaviti neke od sličnih projekata da se obrate Gradskoj upravi koja će u skladu sa mogućnostima rado izaći ususret, te osigurati lokaciju  druge nužne preduvjete za realizaciju projekta jer Gradu je itekako u interesu razvoj sportskog turizma, kazao je on.

Izbornik Miletić, izrazio je zahvalnost Hrvatskom nogometnom savezu što je omogućio da žensku “A” reprezentaciju dovede u Zadarsku županiju, grad Biograd na Moru i grad Zadar, a potom i vodstvu nogometnog kluba “Primorac” kao i gradonačelniku Knezu koji je prepoznao ovaj zanimljivi projekt, te je zahvaljujući tomu ova ženska reprezantica po prvi put u Zadarskoj županiji. Prema rasporedu utakmica turnira za 28. veljače predviđen je susret Hrvatske i Crne Gore i to na stadionu Kazimir i Sivio u Biogradu na Moru s početkom u 17 sati. Drugi susret turnira održati će se 3. ožujka između Crne Gore i Bosne i Hercegovine na stadionu Kamenta u Polači, dok će se treći susret Hrvatska –Bosna i Hercegovina održati 6. ožujka na stadionu Stanovi u Zadru. Smatram da će to biti zanimljivo događanje za ljubitelje sporta uopće, a posebno nogometa, kazao je izbornik Miletić. Sve su to dobre pripreme za ono što nam slijedi, a to su kvalifikacije za svjetsko prvenstvo.

Na novinarsko pitanje kakve su reprezentacije s kojima se sada susrećemo kazao je da su sve one respektabilne, a posebno BiH-e s kojima su već igrali, no i Crna Gora iako slovi za nešto slabiju momčad može itekako iznenaditi, jer u sportu je uvijek sve moguće. No, sve je to priprema za ono što nas čeka u kvalifikacijama s Ukrajinom i Mađarskom, a dakako ako uspijemo dogodine dovest ćemo u grad i mnogo renomiranije reprezentacije. Činjenica da se igra u Zadru je i zadovoljstvo ali i svojevrstan teret, jer poznato je da je najodgovornije igrati pred svojima. No, svejedno mi je izuzetno drago što je tako, jer poznato je da u gradu Zadru ima preko 100 djevojčica koje igraju nogomet i već zbog njih to je velika stvar i veliki događaj. Što se tiče naše ženske nogometne “A” reprezentacije, možemo mi svima “pomrsiti” račune, kazao je izbornik Miletić.

Ostavi komentar koristeći Facebook 
Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar