Izbornik Božidar Miletić: “Svima im možemo pomrsiti račune”

U prostorijama Gradske vijećnice grada Biograda na Moru održana je konferencija za novinare u povodu turnira ženskih nogometnih “A” reprezentacija.
Domaćin ovog događanja gradonačelnik Ivan Knez i izbornik Hrvatske “A” reprezentacije Božidar Miletić obratili su se nazočnim novinarima, a izbornik Miletić odgovarao je i na njihova pitanja.

Pozdravljajući sve nazočne gradonačelnik Knez istaknuo je kako mu je drago što grad još jednom može pokazati razumijevanje i dobru volju za svaki projekt koji je od interesa za grad pa tako i ovaj, stoga poziva sve koji žele predstaviti neke od sličnih projekata da se obrate Gradskoj upravi koja će u skladu sa mogućnostima rado izaći ususret, te osigurati lokaciju  druge nužne preduvjete za realizaciju projekta jer Gradu je itekako u interesu razvoj sportskog turizma, kazao je on.

Izbornik Miletić, izrazio je zahvalnost Hrvatskom nogometnom savezu što je omogućio da žensku “A” reprezentaciju dovede u Zadarsku županiju, grad Biograd na Moru i grad Zadar, a potom i vodstvu nogometnog kluba “Primorac” kao i gradonačelniku Knezu koji je prepoznao ovaj zanimljivi projekt, te je zahvaljujući tomu ova ženska reprezantica po prvi put u Zadarskoj županiji. Prema rasporedu utakmica turnira za 28. veljače predviđen je susret Hrvatske i Crne Gore i to na stadionu Kazimir i Sivio u Biogradu na Moru s početkom u 17 sati. Drugi susret turnira održati će se 3. ožujka između Crne Gore i Bosne i Hercegovine na stadionu Kamenta u Polači, dok će se treći susret Hrvatska –Bosna i Hercegovina održati 6. ožujka na stadionu Stanovi u Zadru. Smatram da će to biti zanimljivo događanje za ljubitelje sporta uopće, a posebno nogometa, kazao je izbornik Miletić. Sve su to dobre pripreme za ono što nam slijedi, a to su kvalifikacije za svjetsko prvenstvo.

Na novinarsko pitanje kakve su reprezentacije s kojima se sada susrećemo kazao je da su sve one respektabilne, a posebno BiH-e s kojima su već igrali, no i Crna Gora iako slovi za nešto slabiju momčad može itekako iznenaditi, jer u sportu je uvijek sve moguće. No, sve je to priprema za ono što nas čeka u kvalifikacijama s Ukrajinom i Mađarskom, a dakako ako uspijemo dogodine dovest ćemo u grad i mnogo renomiranije reprezentacije. Činjenica da se igra u Zadru je i zadovoljstvo ali i svojevrstan teret, jer poznato je da je najodgovornije igrati pred svojima. No, svejedno mi je izuzetno drago što je tako, jer poznato je da u gradu Zadru ima preko 100 djevojčica koje igraju nogomet i već zbog njih to je velika stvar i veliki događaj. Što se tiče naše ženske nogometne “A” reprezentacije, možemo mi svima “pomrsiti” račune, kazao je izbornik Miletić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...