Japanska jazz pjevačica Minami Kayoko večeras u Kneževoj palači

Glavni koncert Minami Kayoko održat će se 4. veljače od 20 sati u Kneževoj palači i definitivno je riječ o nečemu što se obzirom na raskoš njezine interpretacije ne propušta, a nastupit će i subotu na otvaranju gastro kućica u atriju palače Cedulin. Ostalo je još neizvjesno pitanje repertoara.

„Iako nije baš japanski stil, moram priznati kako još ne znam što ću pjevati, ha, ha. Kada se nađem s dečkima iz Black Coffee, na licu mjesta ćemo odlučiti o koncertnom repertoaru. Mogu kazati samo da će to biti većinom jazz i bossa nova standardi“, poručila je Minami.

Japanska jazz pjevačica Minami Kayoko na ovogodišnjem „Tuna, Sushi & Wine Festivalu“ nastupit će drugi put uzastopno, dok u nepunih godinu Zadar posjećuje već treći put. Prvo ju je očarao glamur zadarskog festivala na gala večeri u „Arsenalu“, drugi put nastupila je upijajući sunce i svjetlo zadarskog ljeta, a sada, kako nam priznaje, ponovno dolazi jer Zadar drži svojim najdražim gradom na planeti.

„Jako volim Zadar. Voljela bih se preseliti u Zadar zbog ljeta i plaža koje su toliko prekrasne, a pored toga se jako radujem što ću pjevati zadarskoj publici. Zadar je meni najdraži grad na svijetu“, odmah otvara karte šarmantna japanska pjevačica. Iako je rođena u Osaki, u Zadar dolazi iz Berlina koji joj je novi dom. Europska metropola ponudila joj je doživljaj i život umjetnice, ali uvijek nešto nedostaje. Začudo, ne Japan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...