Marca se divi Modriću: “On je najveća Realova nada za spas sezone”

Još tjedan dana ostalo je do Realove utakmice sezone. Aktualni europski i španjolski prvak ispao je iz utrke za naslove u Primeri i Kupu Kralja te mu je za spas sezone ostala samo još Liga prvaka.
Sljedeće srijede na Santiago Bernabeuu gostuje PSG predvođen najskupljim nogometašem svijeta Neymarom. Marca ističe da jedinu nadu Realu uoči utakmica s najbogatijim klubom svijeta daje Luka Modrić, piše Index.hr.

“Sjajna vijest za Real koji je okružen silnim sumnjama je što je Luka Modrić dosegao svoju najbolju razinu. Utakmica protiv Levantea (2:2) je to potvrdila. Hrvat je bio posvuda, držao je momčad gotovo samostalno, čak i ako je riječ o takvoj momčadi. Pozitivnosti treba Realu uoči posjeta PSG-a na Santiago Bernabeu za tjedan dana, a Modrić je jedna od Realovih najvećih nada”, piše novinar J.M. Fernandez.

Protiv Levantea je Modrić toliko odskakao od ostatka momčadi da je njegov nekadašnji suigrač Alvaro Arbeloa rekao da bi se Real mogao spasiti jedino kloniranjem hrvatskog veznjaka.

“Brojke govore o Modrićevoj važnosti, a skoro u svim aspektima igre on je iznad prosjeka. S 974 dodavanja odmah je iza Kroosa (1088), uz 89,52 % točnosti. Iako, istina, Nijemac ima 92,24 % točnosti, njegovo područje djelovanja manje je rizično od onog Hrvata koji uvijek teži okomitoj igri i više riskira u posljednjem dodavanju. Stoga je Modrićeva igra jedinstvena.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...