Maškare zavladale u Dječjem vrtiću Ražanac

U Dječjem vrtiću Ražanac je zavladalo maškarano ludilo. Krenulo je s uređenjem prostora pa su uskoro zidove vrtića ukrašavale razne maske, vrpce, baloni, klaunovi… Za to vrijeme djeca  su se maškarala u razne likove njima omiljenih likova crtića i priča ( životinje, princeze, vitezovi, klaunovi) pa smo svaki dan imali priliku uživati u njihovim maštovitim kreacijama.

Zabavu smo nastavili odlaskom na „Male maškare“ na Viru koje su se održale 01.02.2018. Karnevalu su prisustvovala djeca iz starije mješovite skupine „Srdelice“ te djeca iz predškolskog programa „Mravići“.  Na Virskoj pozornici predstavili smo se kao „Kraljevi i Kraljice“ uz  prigodnu pjesmu i ples.

U petak, 09.02.2018. u vrtiću je organiziran veliki tulum pod maskama na kojem su se djeca ludo zabavila uz pjesmu i ples, a odgojiteljice su djeci pripremile i kratki igrokaz o Mišu i lavu.

Dječji vrtić Ražanac je u suradnji s Knjižnicom Jurja Barakovića Ražanac i Turističkom zajednicom općine Ražanac organizirao „Zaljubljeni maskenbal“ koji se održao u utorak, 13.02.2018 godine. Program je uključivao povorku kroz centar mjesta, izbor za najbolju masku, animacijski zabavni program, izbor za najbolju priču te kviz znanja.

Ovim putem zahvaljujemo Soniku d.o.o na donaciji bezalkoholnog pića kojim su se naše vesele maškare okrijepile nakon plesa i igre.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...