neočekivano

McDonald’s radi neočekivani presedan; Mijenja se najpopularniji meni

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Kako se mijenja svijet, mijenja se i ljudska svijest. Tako ljudi postaju sve svjesniji važnosti zdrave prehrane i štetnosti neuravnoteženih i prekaloričnih obroka.

Shvatio je to i mega brend McDonald’s restorana brze hrane koji se odlučio na probni rok uvesti veliku promjenu svoje višedesetljetne tradicije. Naime, osim što već neko vrijeme u popularnim restoranima brze hrane možete naručiti i voće, kolu bez šećera i flaširanu vodu, Mc’Donalds odlazi korak dalje, piše inc.com.

Naime, iz najpopularnijeg dječjeg menija “Happy meala” odlučili su maknuti cheeseburger! Takav meni već je u ponudi u nekoliko država, a reakcije su podijeljene. Neki podržavaju smanjenje unosa kalorija za svoju djecu čak i u fast food restoranima, dok su drugi ipak užasnuti ovakvim potezom i promjenom mnogima omiljenog menija. Mc’Donald’s inače već godinama nastoji smanjivati broj kalorija koje njihova visokokalorična prehrana sadrži, no ovakav čin velika je promjena.

U nekim restoranima uvodi se i “Junior Chicken” koji će biti zamjena za visokokalorični cheeseburger kao mnogo zdraviji sendvič od piletine, donosi večernji.hr.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar