McDonald’s radi neočekivani presedan; Mijenja se najpopularniji meni

Kako se mijenja svijet, mijenja se i ljudska svijest. Tako ljudi postaju sve svjesniji važnosti zdrave prehrane i štetnosti neuravnoteženih i prekaloričnih obroka.

Shvatio je to i mega brend McDonald’s restorana brze hrane koji se odlučio na probni rok uvesti veliku promjenu svoje višedesetljetne tradicije. Naime, osim što već neko vrijeme u popularnim restoranima brze hrane možete naručiti i voće, kolu bez šećera i flaširanu vodu, Mc’Donalds odlazi korak dalje, piše inc.com.

Naime, iz najpopularnijeg dječjeg menija “Happy meala” odlučili su maknuti cheeseburger! Takav meni već je u ponudi u nekoliko država, a reakcije su podijeljene. Neki podržavaju smanjenje unosa kalorija za svoju djecu čak i u fast food restoranima, dok su drugi ipak užasnuti ovakvim potezom i promjenom mnogima omiljenog menija. Mc’Donald’s inače već godinama nastoji smanjivati broj kalorija koje njihova visokokalorična prehrana sadrži, no ovakav čin velika je promjena.

U nekim restoranima uvodi se i “Junior Chicken” koji će biti zamjena za visokokalorični cheeseburger kao mnogo zdraviji sendvič od piletine, donosi večernji.hr.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...