Ministar demantirao nagađanja o poskupljenju cijena odvoza kućnog otpada i podržao izgradnju Centra za gospodarenje otpadom

Nekoliko vijećnika je postavilo upit oko načina rješavanja problema Crnog brda u Biljanima, kao i kada će napokon započeti realizacija projekta Centra za gospodarenje otpadom.

”Prije nekoliko dana kod nas je bio ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić te smo još jednom izložili problem Crnog brda. Očekujemo da ćemo u suradnji s nadležnim institucijama to riješiti u što skorijem razdoblju. Ministar je podržao izgradnju Centra za gospodarenje otpadom, ali i demantirao nagađanja o poskupljenju cijena odvoza kućnog otpada. Nažalost, prije nekoliko dana dobili smo informaciju da je zbog žalbe opet odgođeno otvaranje ponuda za izgradnju CGO-a, na razdoblje od još dva mjeseca. Nisam ni ja zadovoljan načinom na koji se sve to oduljilo, ali ono što je najvažnije, a to sam dobio i uvjeravanja iz tvrtke EKO Zadar, da se proces javne nabave odradi kvalitetno i maksimalno transparentno”, ustvrdio je Longin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...