Miočić najavljuje spektakl: “Spreman sam, nokautirao bih i King Konga”

Proteklog tjedna Stipe Miočić prvi put licem u lice suočio se s Danielom Cormierom. Oba borca, s ulogama glavnih zvijezda, susrela su se tijekom medijskog druženja u sklopu UFC-ove šou emisije “The Ultimate Fighter”, a sučeljavanje je proteklo u pozitivnoj atmosferi, piše Index.hr.

“Osim novca, radi se i o nadmetanju. UFC-ov predsjednik Dana White dotaknuo se onoga za što je znao da će izazvati moju reakciju. Odjednom je počeo spominjati kako bih mogao ispisati povijest pobijedim li Stipu Miočića. Poslušao sam ga, razmislio i prihvatio borbu”, otkrio je Daniel Cormier novinarima.

Stipe Miočić ostatku medijske sile razotkrio je kako je i kada prihvatio novi okršaj nakon što je koncem siječnja porazio Francisa Ngannoua i pobjedom postao prvi UFC borac u povijesti koji je triput obranio titulu svjetskog teškaškog prvaka.

“S Danielom Cormierom sam se sve jednostavno dogovorio. Dobar je čovjek. Borba mi je bila ponuđena nekoliko sati prije borbe s Francisom Ngannouom, ali tada sam odbio pregovarati jer sam želio biti koncentriran na borbu. Dva dana nakon meča nazvao me Dana White i odmah sam prihvatio okršaj s Danielom Cormierom. Nisam od boraca koji treniraju samo prije borbi. Treniram redovito, odnosno svaki dan. Uvijek sam pripremljen, a bit ću spreman i za Daniela Cormiera”, obećao je i pred američkim novinarima istaknuo kako je fokusiran i željan nove pobjede.

“Da se borim i protiv King Konga, identično bih razmišljao. Namjeravao bih ga nokautirati kako bih zadržao pojas. U svakom slučaju, pred nama je izvrsna borba na sjajnoj priredbi. U pitanju je International Fight Week na kojem sam se inače običavao zabavljati. I sada ću se zabaviti, ali na drugačiji način”, tajanstveno je poručio Stipe Miočić uoči srpanjskog obračuna u Las Vegasu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...