Miočić otkrio kakve poruke dobiva; “Umireš u prvoj rundi”, “Počivaj u miru”…

Miočić je prilikom predstavljanja odgovarao na pitanja novinara koje je zanimalo kako je uopće doživio poziv UFC-a koji je stigao samo dva dana nakon pobjede protiv Francisa Ngannoua na UFC-u 220.

“Super sam sretan zbog ovoga, ovo je nevjerojatno. Borci slušaju sve što im se kaže, sjajni su dečki, što možeš tražiti više od toga? Imam sjajan tim trenera, uzbuđen sam. Odradit ćemo sjajnu sezonu”, odgovara Miočić.

O Cormieru uvijek priča biranim riječima, no vjeruje da mu prvak u poluteškoj kategoriji ipak paše kao protivnik.

“Mislim da će Cormier biti dobar i u teškoj kategoriji, ali meni stilski paše. To je sjajna borba za mene. Fenomenalan je borac, nije bez razloga prvak u poluteškoj kategoriji, a borio se već ranije u teškoj. Ponavljam, sjajan je, ali se do sada nije sučelio s nekim poput mene”, pun je samopouzdanja UFC prvak.

Upitan je li napokon dobio poštovanje fanova sada kada je i statistički najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a, Miočić odgovara u svom stilu:

“Briga me što ljudi misle, nikada me nije bilo briga i neće. Ja sam tu samo da bih stigao do pobjede. Volim pobjeđivati… Mnogi su mi slali poruke i govorili da ću umrijeti u prvoj rundi. Govorili su mi da ‘počivam u miru’ i slično. A ja volim ljudima začepiti gubicu.”, piše FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...