voli biti zaljubljen

Mladi Zadranin, kandidat showa “Ženim sina”: “Mama bira s kojom ću djevojkom hodati”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Od majke katkad zatražim ljubavni savjet, pa bih i prigovor uzeo u obzir. U nekim bi situacijama njezino mišljenje moglo presuditi, kaže student Josip Kotlar (26) iz Zadra.

On je kandidat druge sezone showa ‘Ženim sina’, čije emitiranje uskoro počinje na Novoj TV. Studira na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, voli borilačke sportove i gimnastiku, a u slobodno se vrijeme bavi modelingom. U show se prijavio jer, kako kaže, nema ljepšeg osjećaja nego biti zaljubljen, pišu 24sata.

TRAŽI SNALAŽLJIVU CURU

– Tražim curu koja se zna dobro i elegantno snaći u raznim situacijama, važno mi je da brzo razmišlja. Zanimljivu i simpatičnu prije svega, da se mogu zaljubiti u nju – govori Josip i priznaje da mu za oko najprije zapnu visoke djevojke.

– Siguran sam da majka želi snahu koja bi mogla biti sa mnom unatoč mom životnom stilu i koja me može nasmijati. Smišnu, kako bi mi Zadrani rekli – kaže student, a mama Suzana otkriva:

– Očekujem odvažnu i karakternu djevojku. Josip je, kako kaže, spreman pronaći svoju ‘bolju polovicu’, a u tome će mu pomoći mama.

– Dosad sam joj dovodio skoro svaku curu, koja je morala proći neki njezin mali test. Moja majka je vrlo otvorena, pa nije imala problema s tim. S vremenom je to postalo kao: ‘I, sine, kad je nova?’ – ispričao je Josip. Sebe opisuje kao velikog romantičara i kaže da ne postoji ništa što bi mu bilo problem učiniti kako bi osvojio srce djevojke koja mu se sviđa.

– Kad se zaljubim, spreman sam sve učiniti za tu djevojku. Volim gledati romantične filmove, koji me uvijek potiču i daju mi neke ideje. Želim ostaviti pozitivan utisak.

VELIKI JE ROMANTIČAR

Ako jedan dan i ne budemo zajedno, bar da me pamti po nečem lijepom – govori Josip. Najdulja veza trajala mu je godinu i pol, a mašta o glamuroznim i staromodnim filmskim spojevima. Prema curama se ponaša zaštitnički.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar